Základní škola
a Mateřská škola
Rudník

Rudník 407, 543 72, Rudník
Tel.: 499 440 121, 725 020 704
ŠDŠKŠJ

Lyžařský kurz v mateřské škole

Lyžařský kurz v mateřské škole

Lyžařský kurz v Dolním Dvoře

 

Pohyb je základní potřebou dítěte a je spojen s vývojem tělesným, psychickým i sociálním. Pohyb je prostředkem, jak vyjádřit sebe sama a komunikovat s ostatními. Je také prostředkem k získávání sebevědomí, hodnocení sebe samotného, vzájemného srovnávání, pomáhání si, soupeření a spolupráce.

My máme radost, že vašim dětem můžeme nabídnout i tyto dovednosti, nad rámec běžných pohybových aktivit. Mezi ně patří sportovní školička, lyžařská školička a také plavání pro mateřské školy. V letošním roce jsme jezdili v týdnu od 9.1. do 14.1. do Ski areálu Family v Dolním Dvoře. I přes nepříznivé počasí, nedostatek sněhu, hodnotíme kurz úspěšně. Lyžařští instruktoři byli odborníci na svém místě. Dětem ukazovali, vysvětlovali, pomáhali, povzbuzovali je, povídali si s nimi, věnovali se jim na sto procent po celou dobu.

Taktéž obsluha vleků měla s vašimi dětmi trpělivost, takže všechny děti jezdily na kotvě a sjížděly velkou sjezdovku. Ve vláčku, obloučky, se zastavováním, máváním. Odměnou nám byly červené tváře, radost a chuť jezdit a sjíždět svah znovu a znovu. Byl to pro děti náročný, zajímavý, intenzivní sportovní týden. Děkujeme dětem i rodičům za spolupráci a těšíme se na příští rok.

© 2019 Rudník - všechna práva vyhrazena | Webdesign: WP4you.cz |